MEGAλες ζημιές και starολογίες για το φθινόπωρο

Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται σιγά σιγά για την επιστροφή της στον Alpha! Η δημοσιογράφος και η ομάδα της έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συναντήσεις. H εκπομπή της «Φως στο τούνελ» θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου.Σύμφωνα με την Espresso, τις επόμενες ημέρε ςθα γυριστεί το τρέιλερ του «Φως Στο Τούνελ».
@Μια νέα εκπομπή ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1. Το Splash είναι ένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα projects του εξωτερικού και σε όποια χώρα και αν έχει προβληθεί έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Η «πατρίδα» του είναι η Γερμανία, όμως γρήγορα πέρασε και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αγαπήθηκε και στην Αμερική. Το σόου ακολουθεί διασημότητες που προσπαθούν να κατακτήσουν την τέχνη των… καταδύσεων. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πάρτε μια γεύση από το τι θα δούμε από την νέα σεζόν στις οθόνες μας.
@Σε κατάσταση βαθιάς οικονομικής κρίσης τα Media. Η μνημονιακή πολιτική συμπαρασύρει και τους πλέον φανατικούς υποστηρικτές της. Ο ΔΟΛ χθες προχώρησε στην απόλυση 30 εργαζομένων από διάφορες ειδικότητες και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος από τη Δεύτερα 2 Σεπτεμβρίου. Στόχος η μείωση του προσωπικού σε μια προσπάθεια διάσωσης του συγκροτήματος, το οποίο έχει υψηλό δανεισμό και μειωμένα έσοδα. Με δεδομένο πως οι τράπεζες δεν χορηγούν δάνεια και έχοντας στον όμιλο αρκετές ζημιογόνες επιχειρήσεις, αλλά και τη συμμετοχή στο Mega, η εταιρεία προωθεί σκληρή πολιτική λιτότητας και περικοπών. Όπως αναφέρει στην επιστολή προς το ΧΑΑ για τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου, “η εταιρεία έχει ήδη θέσει, από την προηγούμενη χρήση σε εφαρμογή ένα συνολικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου, μέσω της συγχώνευσης λειτουργικών τμημάτων και εταιρειών καθώς και της πώλησης ή διακοπής ζημιογόνων επιχειρήσεων». Επιπλέον, «λαμβάνει μέτρα για τη δραστική περικοπή του κόστους και την προσαρμογή των εκδοτικών και διοικητικών δαπανών στις νέες συνθήκες της αγοράς». Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σ. Ψυχάρης θα συνεχίσει τις επαφές τόσο με επιχειρηματίες, όσο και με τις τράπεζες για την εξεύρεση λύσης, έχοντας λάβει την απόφαση να διασώσει τον εκδοτικό όμιλο..
@Αθλητικό πρόγραμμα από την καταργημένη ΕΡΤ ΑΕ μεταδίδει, πλέον, η κυβερνητική “Δημόσια Τηλεόραση”. Τα υπουργεία Οικονομικών και Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, θεωρούν τη “Δ.Τ.” μεταβατικό σχήμα, μέχρι την εκπομπή του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ ΑΕ και ξεκινούν τις αθλητικές μεταδόσεις με το τουρνουά Ακρόπολις, το Champions League και το Diamond League. Επίσημη ανακοίνωση για το κόστος των συμφωνιών δεν υπάρχει καθώς αυτές πλέον, μετά το λουκέτο της ΕΡΤ, σε αντίθεση με την ανακοίνωση των 577 που θα εργαστούν στη “Δ.Τ.” . @Αναδημοσιεύουμε από το μπλογκ της Μαχόμενης Δημοσιογραφίας τις καταγγελίες (χωρίς απαραίτητα να τις υιοθετούμε) περί συναλλαγής ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικών στην Ενωση Συντακτών της Αθήνας, μετά την εκλογή της Μαρίας Αντωνιάδου στην προεδρία της ΕΣΗΕΑ και της Μαριλένας Κατσίμη στη θέση της γενικής γραμματέως της Ενωσης: «Η συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικών με το δεκανίκι της ΔΗΜΑΡ επιβεβαιώθηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Με ένα «πραξικόπημα» Τρίμη - Αντωνιάδου και κομπάρσους τους υπόλοιπους τέσσερεις. Παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν ότι δεν υπήρχε συμφωνία των παρατάξεων για αντιπροσωπευτικό, ο προεδρεύων διέταξε… «να έρθουν οι κάλπες». Τρείς από τις πέντε παρούσες παρατάξεις (απουσίαζε η.. Δημοσιογραφική Συνεργασία) αποχώρησαν διαφωνώντας με την κατάφορα αντιδημοκρατική στάση του. Απτόητοι οι έξη συνέχισαν μόνοι τους τη διαδικασία… αλληλοψηφιζόμενοι ως πρόεδροι και γραμματείς.. Κατόπιν έβγαλαν ανακοίνωση-δείγμα γραφής αυτών που θα ακολουθήσουν - όπου αναφέρουν ότι εκλέχτηκαν με… παρόντα έξη μέλη, αποσιωπώντας την αποχώρηση των τριών παρατάξεων, την απουσία της τέταρτης και την μεταξύ τους συναίνεση. Και παρ΄ότι τους επισημάνθηκε το «λάθος» και συμφώνησαν να το διορθώσουν ουδέποτε το έκαναν… Οι ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ αμέσως μετά τις αρχαιρεσίες του Ιούνιου στην ΕΣΗΕΑ, είχαν αποκαλύψει την προεκλογική συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ Ενωμένων Δημοσιογράφων και Συσπείρωσης παρουσία κομματικών μελών, για να την άλωση του Σωματείου.
@Tην ώρα που το κανάλι 'χτίζει' τη φετινή prime time με κύριο άξονα την Ελληνική μυθοπλασία,οι υπεύθυνοι επενδύουν σταδιακά στις ξένες σειρές της ζώνης 23.30-00.30.Τρία πολυβραβευμένα σήριαλ των ΗΠΑ, που έσπασαν τα κοντέρ τηλεθέασης και κέρδισαν πάνω από 50 βραβεία! Μιλάμε για το 'Breaking Bad',το εκπληκτικό House of cards (με τον ΚέβιΝ Σπέισι) & το χιουμοριστικό 'Community'! Share this post :

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…