Πωλήσεις και φθινόπωρο με eurovision...αλλά και κανάλι του Βαρδή

@902: Η υπόθεση της πώλησης της «Ραδιοτηλεοπτικής» στον έλεγχο της ολομέλειας του ΕΣΡ. Αυτή την Τρίτη, αναμένεται να συζητηθεί στο συμβούλιο, η μεταβίβαση στην κυπριακή «A Orizon Media ltd”, από το ΚΚΕ, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία έλεγχου της πράξης, από ειδικούς επιστήμονες, όπως ορίζει η νομοθεσία. Την ίδια ώρα, παραμένει “αφανής” ο νέος ιδιοκτήτης, ενώ δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο ζήτημα των προσλήψεων του προσωπικού, αν και το επόμενο διάστημα ο σταθμός πρέπει να παρουσιάσει στην ανεξάρτητη Αρχή το νέο του πρόγραμμα.
@ΝΕΡΙΤ: Αρνητική είναι η απάντηση της ΠΟΕΣΥ αλλά του προεδρεύοντος στην ΕΣΗΕΑ, Δημήτη Τρίμη επί της προτάσεως του προέδρου του Εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, περί της διαβούλευσης για τα κριτήρια πρόσληψης των δημοσιογράφων. Προηγήθηκε η απόφαση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να μποϊκοτάρουν το πρόγραμμα της “ΔΤ” με την μή αποστολή των στελεχών τους στις τηλεοπτικές συζητήσεις. O υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Π.Καψής κατηγορεί από τη μεριά του το ΣΥΡΙΖΑ πως «υιοθετεί τις συκοφαντίες της ΠΟΣΠΕΡΤ».
@Μπορεί η διοργάνωση της επόμενης Eurovision να φαντάζει στα μάτια μας μία μακρινή, μία πολύ μακρινή υπόθεση ,όμως, το ίδιο δεν ισχύει και για τους Δανούς που ήδη έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν την επόμενη διοργάνωση του γνωστού μουσικού θεσμού. Ετσι, έχουν αρχίσει να προκύπτουν και οι πρώτες αλλαγές σε σχέση με τον σχεδιασμό της βραδιάς. Αναμφισβήτητα δε η πιο σημαντική αλλαγή που έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα, είναι η αλλαγή της ημερομηνίας που θα διεξαχθούν τόσο οι δύο ημιτελικοί, όσο και ο μεγάλος τελικός της Eurovision του 2014. Ενώ ,λοιπόν, αρχικά είχαν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες 13,15 και 17 Μαίου, τελικά ο διαγωνισμός θα βγει στον αέρα στις 6, 8 και 10 Μαίου του 2014. Μάλιστα, μετά το Μπέρμιγχαμ το 1998 θα είναι η νωρίτερη ημερομηνία διεξαγωγής του θεσμού τα τελευταία χρόνια.
@Τα “μηνύματα” αμφισβήτησης του δελτίου ειδήσεων του Mega συνεχίζονται, ενώ η διακοπή, με κυβερνητική απόφαση του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με το λουκέτο στην ΕΡΤ, “έφτιαξε” τα ποσοστά ορισμένων τηλεοπτικών σταθμών. Η διαφορά του Mega με τον Alpha περιορίστηκ στους 11.00 θεατές. Τα στοιχεία θεαματικότητας της Nielsen για τον Αύγουστο δείχνουν πως το Mega στο σύνολο της εβδομάδας είχε ποσοστό 25,6% και 366.000 θεατές κατά μέσο όρο, έναντι 25,7% του Alpha που είχε υψηλότερο ποσοστό , αλλά ελαφρώς λιγότερο αριθμό θεατών(355.000). Στην τρίτη θέση υποχώρησε ο ΑΝΤ1 με 20,8% και 293.000 τηλεθεατές κι ακολουθούν το Star με 13,8% (188.000) και ο Σκάι με 13,6% (250.000).
@Απεργία εν μέσω της πιο “καυτής” εβδομάδας της Θεσσαλονίκης αποφάσισε η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης στον Αγγελιοφόρο. Η απεργία θα ξεκινήσει από τις 15.00 αύριο το μεσημέρι και θα διαρκέσει ως τις 15.00 το Σάββατο προκειμένου να μη βγει το κυριακάτικο φύλλο. Οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα είναι 3 μήνες απλήρωτοι
πως όλα δείχνουν οι «Νέοι Φάκελοι» του Σκάι διαλύθηκαν. Μετά την Σοφία Παπαϊωάννου που μεταπήδησε στον Alpha, τώρα λέγεται ότι και ο Τάσος Τέλλογλου κατευθύνεται στο Star. (enimerosi24)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…