Εφημερίδες, κανάλια, ακροαματικότητες και καλό μέλλον...

@Οι προσφορές του “Θέματος” διατήρησαν σήμερα την εφημερίδα στην πρώτη θέση με 140.000 φύλλα, αφήνοντας δεύτερο το “‘Εθνος” με 135.000, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων διανομής Τύπου. Τρίτο το “Βήμα” με 101.000 και τέταρτη η” Real News” με 74.000. Ακολουθούν , ο “Τύπος της Κυριακής” με 18.000 φύλλα η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” με 15.000 και η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” με 9.000 φύλλα.Υπενθυμίζεται, πως η “Καθημερινή” δεν επιτρέπει τη δημοσίευση της κυκλοφορίας της από τα πρακτορεία.
@Το «Ε TV» καλωσορίζει στην οικογένειά του, με ιδιαίτερη χαρά τον έμπειρο δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα.Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ετοιμάζει μέσα σε ένα ζεστό και ξεχωριστό “κουτούκι” ξεχωριστές μουσικές προτάσεις με κέφι και ζεστή ατμόσφαιρα και σας προσκαλεί μαζί του να τραγουδήσετε, να γελάσατε να συγκινηθείτε αλλά και να θυμηθείτε όλα αυτά που αξίζει να μας κάνουν να λέμε ότι Όλοι οι καλοί χωράνε. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στην Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 10:30 το βράδυ για να σας θυμίζει ότι πάντα υπάρχει ένα καλό κουτούκι για να συναντηθούν οι παρέες και να προσκαλέσουν όλους εσάς.
@Μπροστά σε νέο κύκλο αλλαγών στον ΑΝΤ1. Μετά τον Τζόναθαν Πρόκτερ που αποχώρησε από την εταιρεία για να αναλάβει τη θέση του ο Πήτερ Σμιθ έρχεται η σειρά του γενικού διευθυντή Αλεξάντερ Χόλαντ. Με ενισχυμένα καθήκοντα πλέον θα λειτουργεί ο Στρατής Λιαρέλης. Παράλληλα προχωράει και η επένδυση στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών, υπό τον Πέτρο Μπούτο, με την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών στο εξωτερικό.
@Στην πρώτη θέση το Mega μετά από καιρό με 19,5% τη βδομάδα, έναντι 18,2% του ΑΝΤ1, οποίος υποχώρησε στο δεύτερη θέση. Σταθερά τρίτος ο Alpha με 16,4% και μικρή άνοδος με 11,4%. Στο 8,8% υποχώρησε ο Σκάι, ενώ στα ίδια επίπεδα η ΔΤ με 4,7%, το E-Channel με 2,6% και το Μακεδονία TV με 0,6% @Στην πρώτη θέση και με τεράστια διαφορά από το δεύτερο παραμένει ο Real FM με 175 αστάθμιστες απαντήσεις και τη βδομάδα 11 – 17/02/2014, σύμφωνα με την έρευνα της Focus. Στη δεύτερη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του πέρασε ο Dee Jay με 129 απαντήσεις και τρίτος ο Μελωδία με 120. Ακολουθούν ο Δίεση με 112, ο ΣΚΑΪ με 108, ο Ρυθμός με 107 αστάθμιστες απαντήσεις, ο NovaΣΠΟΡ FM αλλά και ο RED με 103, ο Easy με 92, και ο Kiss και ο Sfera με 88 απαντήσεις.
@Η κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει τη Διεύθυνση προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Η κ. Μαραγκουδάκη έχει διατελέσει για πολλά χρόνια σε αντίστοιχες θέσεις με ιδιαίτερη επιτυχία.Με τη μακρόχρονη εμπειρία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση του προγράμματος του καναλιού με νέες και δημιουργικές προτάσεις. Ο Όμιλος ΣΚΑΙ καλωσορίζει την κ.Μαραγκουδάκη και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, τα οποία αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…